El testing és una disciplina relativament recent que en els últims anys s'ha introduït en el món del desenvolupament de software professional. Però què és i en què consisteix? Val la pena? Quan em costarà adoptar-ho? Té sentit ensenyar des del punt de vista del testing?
Per respondre a aquesta pregunta i més es parlarà de la tipologia de bugs, dels tests. Què supleixen i quan efectivament aconsegueixen reduir costos? S'enllaçarà amb la teoria de verificació impartida en universitats, els contractes de funcions i tests unitaris, i patrons de disseny. S'explicarà què és el TDD, que són els tests d'acceptació. Tot això s'acompanyarà dedemostracions online que es poden reproduïr en qualsevol navegador.
David Ródenas és enginyer en Informàtica per la UPC a la FIB (2003) iDoctor per la URV (2011). Té més de 15 anys d'experiència en el sector i més de 8 en formació. Va començar a programar fa quasi 30 anys pel que li ha donat molta importància a la formació continua. Durant l'etapa professional va començar a dirigir els aspectes tècnics dels projectes, guiant i formant als seus equips, i poc a poc s'ha anat convertint en un referent sobre les bones pràctiques i les eines actuals que ajuden a millorar la productivitat i qualitat.
Actualment és Freelance Arquitecte de Front i Back End, Vicedegà de Desenvolupament Professional del Col·legi d'Enginyería Informàtica i membre actiu de múltiples meetups. En l'entorn dels meetups té una dita: "si has après quelcom interessant, surt i explica-ho". A més de la vessant tecnològica està seguint molt de prop com la comunitat de programadors global comença a definir el que és un professional en informàtica.
El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre a les 19:00, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC).
És important inscriure's ja que les places són limitades. Com és habitual, els socis teniu prioritat en l'assinació i podeu portar un acompanyant. Us deixem els formularis d'inscripció: